ANSAMBEL ZABAVA?

 Ansambel Zabava je zelo fleksibilen ansambel. Popolnoma se prilagodijo želji in potrebi gosta oz. prireditelja, tako glede zasedbe, kot glasbenega programa in jakosti ozvočenja.

 Lahko pride le Bojan (klaviature, harmonika, petje), lahko se mu pridruži pevka , lahko trije in  vse tja do šestih članov ansambla, profesionalnih glasbenikov, ki vam s svojo raznolikostjo instrumentov (klaviatura, kitara, bas, bariton, klarinet, trobenta, saksofon) nudijo vrhunsko glasbeno doživetje.

 

 Ansambel ZABAVA si, ne glede na velikost zasedbe prizadeva, da so njihove zabave napolnjene z veliko humorja, s smešnimi igrami, nekatere od njih so tudi tekmovalnega značaja, kar daje še dodaten čar in zanimivost, seveda ne manjkajo niti skeči, ki niso žaljivi. Na željo gostov, pa večer popestri tudi s karaokami.

 Cena nastopa je odvisna od zasedbe, ki Vas pride zabavat. Igranje ansambla se računa na  uro, tako da lahko na sami zabavi določite število ur igranja in s tem višino plačila!

 Vodilo  ansambla Zabava je: »Narediti zabavo, da so zadovoljni vsi - prireditelji in gostje.«

oglejte si videopredstavitev

 *****************************************************************************  

 BOJAN METELKO                  

Je vsestranski glasbenik, showman, povezovalec, humorist in vse kar človek potrebuje za čudovito in nepozabno zabavo. Njegov repertoar tako glasbe, iger in skečev je obsežen. Da pa je pri tem, kar dela, nadvse uspešen, dokazuje tudi s tem, da se z razveseljevanjem ljudi profesionalno ukvarja preko 20 let.

V svoji dolgoletni glasbeni karieri je sodeloval z različnimi zasedbami kot so: ansambel Srečanje, ansambel Soča, ansambel Mihovec. V tujini je sodeloval s: Kitzecker Musikanten, duo Mountain Brothers ( posneli eno kaseto ), Tiroler Jodler Express ( ena kaseta ), die 6 Glantaler aus Kaernten ( 2 kaseti in dva CD-ja ), samostojno izdal v Švici eno kaseto in en CD, v Sloveniji je z ansamblom Zabava naredil dva videospota, ki se predvajata na televizijah po Sloveniji.

Poleg Slovenije je do sedaj igral tudi v: Avstriji, Italiji, Nemčiji, Švici, Franciji, Nizozemski, Švedski, Norveški, Grčiji, Turčiji, Španiji, Gibraltarju, ZDA, Kanadi, Argentini, Angliji, Češki, Hrvaški, Srbiji, Finski in Madžarski.

Bojan aktivno sodeluje tudi  s pihalnim orkestrom Bežigrad.

 

 ***********************************************************************  

PEVKA VIDA LOPIČ

Pevka Vida Lopič (Selšek) je svoj glasbeni talent pokazala že v zelo rosnih  letih, ko je še kot majcena predšolska deklica nastopala  najprej za starše, za dedija in babico, za sorodstvo, ko pa je začela hoditi v šolo, ni minila šolska predstava, v kateri ne bi sodelovala.

Svoje glasbeno znanje si je pridobivala tudi pri priznanih glasbenih pedagoginjah gospe Nadi Žgur in prof. Sabiri Hajdarevič.  

Poleg tega pa se je spustila še v druge vode umetniškega izražanja: SODELOVANJE V DRAMSKI IN LUTKOVNI SKUPINI, s katero je še kot osnovno in srednješolka prepotovala dobršen del Evrope.   

A glasba je prevladala in v svoji bogati glasbeni karieri je sodelovala z različnimi ansambli kot so: ANSAMBEL ŠUM, ANSAMBEL MELOS, ki je bil zelo pomemben v njenem življenju, saj je tam spoznala tudi svojega moža Alojza in s katerim so prepotovali Slovenijo, Avstrijo, Nemčijo in povsod so bili lepo sprejeti. Posnetih je bilo kar nekaj CD plošč, tako v Sloveniji, kot doma.

Najbolj znane skladbe: Poletja ni več, Obidi me Abraham, Najina sreča, Svoj dom le tu imamo, s katero so nastopili tudi na finalu Musikanten Stadla v Olimpien Halle Münchnu, kjer je oddajo spremljalo kar 60 milijonov gledalcev.

ANSAMBEL GAŠPERJI, katerim se je pridružila leta 1993, ko je nadomeščala njihovo stalno pevko, ki je bila na porodniški. Vida se je z Gašperji zelo ujela in uspešno so se predstavili tako doma, še bolj pa v tujini. ANSAMBEL KATERMAN, TRIGLAV KVINTET, ANSAMBEL MATJAŽA KOKALJA, s katerim je posnela tudi CD. S skladbo Fantič moj so se zelo uspešno predstavili tudi na Slovenski polki in valčku. ANSAMBEL TIP TOP, kjer je kar nekaj časa odlično sodelovala s Sandijem in Alešem VOLKOM, sedaj  bolj znanim kot RAAY. Pela je tudi z big bandom orkestra slovenske policije, različnimi pihalnimi orkestri, obenem pa se občasno preizkusi tudi kot povezovalka in napovedovalka različnih prireditev, kjer svoje glasbeno znanje izkoristi za popestritev prireditve. Gostila je BENEŠKE FANTE, PRIFARSKE MUZIKANTE, letos FANTE S PRAPROTNA.

Od leta 2010 pa uspešno in zelo dobro sodeluje z Bojanom Metelkom, s katerim tvorita DUO ZABAVA oz. na željo gostov TRIO ali Ansambel ZABAVA. V zasedbi, kjer je kvintet, igra tudi njen mož Alojz Lopič.

Vido glasba spremlja vse življenje. Poleg glasbe pa jo spremljata tudi mož Alojz in od leta 2004 tudi sin Benjamin.

 

*********************************************

 

nazaj na prvo stran